HSP Coach Schagen Antoinette van Bleisem

Over mij

Leeg en niet meer blij, dit was hét moment om het anders te doen

Werkervaring

Ik werkte als afdelingssecretaresse op een receptie en voerde administratieve ondersteunde taken uit achter de computer.
De Administratie is het hart van het pand en vraagbaak voor collega’s met veel in- en uitloop.

Deze continuïteit van prikkels was voor mij als hoogsensitief persoon een energievreter. Al was ik me daar totaal niet van bewust, integendeel. Ik heb altijd gedacht dat ik juist die bedrijvigheid en collega’s om me heen nodig had.

Lichamelijke en Psychische klachten

Het begon met hoofdpijn, moe zijn, leeg en futloos voelen. Ik was niet meer blij. In het weekend nergens zin in hebben en heel veel slapen. Net weer dat extra beetje energie opbouwen om de nieuwe werkweek weer aan te kunnen.

Ergens diep van binnen wist ik dat het anders moest, maar hoe dan?
Ik luisterde niet naar mijn lichaam en modderde maar wat aan, negeerde eigenlijk ieder signaal wat mijn lichaam mij gaf. Totdat ik twee miskramen kreeg en opnieuw tegen een burn-out aan zat. Dit was hét moment om het anders te doen.

Coaching

Door middel van goede begeleiding vanuit mijn werk, coaching en training Persoonlijk Effectief Leiderschap ben ik mijn hoogsensitieve eigenschappen gaan omarmen. Naast al mijn werkervaring en persoonlijke leerwegen zet ik doormiddel van coaching mijn kwaliteiten en eigenschappen graag in om andere mensen te helpen.

In de afgelopen jaren ben ik, juist door vallen en opstaan, sterker en zelfverzekerder geworden. Dit maakt mij een ervaringsdeskundige die zich vol passie en doorzettingsvermogen inzet voor anderen. Door veel te luisteren naar anderen en de juiste vragen te stellen aan mijzelf, ben ik erachter gekomen wat voor persoon ik ben, en wat ik écht wil. Creatief en intuïtief coachen!

Elke beslissing die ik heb genomen, heeft de richting in mijn leven bepaalt. Ik kijk terug op een mooie persoonlijke reis dat ervoor heeft gezorgd dat ik nu doe wat ik het liefste doe.

De energie en de blijheid die ik nu heb, die gun ik jou ook!

Contact

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06 – 285 30 806 of klik op onderstaande link.

Ik wil graag een afspraak maken