HSP Coach Schagen Antoinette van Bleisem

Over mij

Ik had een leuke dynamische baan als Afdelingssecretaresse binnen het Research Centrum van een groot Internationaal zadenbedrijf

Wanneer ik ’s morgens over de afdeling liep, spraken verschillende Managers mij al aan. ‘Antoinette, ik stuur je zo nog even een mail.’ ‘Kan ik straks nog even een vlucht bij je boeken?’ ‘Heb je trouwens dat programma nog op TV gezien?’
Ik ontzorgde, gaf advies en fungeerde als sleutelfiguur binnen het bedrijf. De zogenoemde spin het web, ik hield van die reuring en drukte. Althans, dat dacht ik. Deze continuïteit van prikkels was voor mij als hoogsensitief persoon een energievreter. Al was ik me daar totaal niet van bewust, integendeel. Ik heb altijd gedacht dat ik juist die bedrijvigheid en collega’s om me heen nodig had. Tijd om bij te komen van al die indrukken had ik niet en dat ging ten koste van mijn privéleven.

Het begon met hoofdpijn, moe zijn, leeg en futloos voelen

Lichamelijke en Psychische klachten namen toe en ik was niet meer blij. In het weekend nergens zin in hebben en heel veel slapen. Mijn batterij was na een weekend allang niet meer opgeladen. Net weer dat extra beetje energie opbouwen om de nieuwe werkweek weer aan te kunnen.

Ergens diep van binnen wist ik dat het anders moest, maar hoe dan? Hoe vermoeider ik raakte, hoe slechter ik de minder leuke kanten van mijn baan kon loslaten. Andere collega’s lijken nergens last van te hebben en een baan kan toch niet alleen maar leuk zijn? Zo hield ik mezelf voor.

Ik luisterde niet naar mijn lichaam en modderde maar wat aan, negeerde eigenlijk ieder signaal wat mijn lichaam mij gaf. Totdat ik twee miskramen kreeg en tegen een burn-out aan zat.

Frustratie voelde ik. Waarom kan ik niet gewoon meedraaien in de maatschappij, ik wil helemaal geen rust. In voorgaande banen raakte ik juist verveeld door de repeterende werkzaamheden en kwam ik in de welbekende bore-out terecht. Na drie jaar heb ik toch moeten concluderen, dat ik niet mee kon komen in onze gehaaste maatschappij.

Met lood in mijn schoenen, ben ik naar mijn leidinggevende gegaan om de situatie en mijn gevoel uit te spreken. Het voelde als falen. Gelukkig kreeg ik vanuit mijn werk goede begeleiding, coaching en heb ik de training Persoonlijk Effectief Leiderschap kunnen afronden. Mede hierdoor ben ik mijn hoogsensitieve eigenschappen gaan omarmen en kort daarna gestart met de opleiding HSP Coach, welke ik met succes heb behaald.

Het begin van Blei-Coaching

Na lang wikken en wegen besloot ik in 2018 het roer om te gooien en een nieuw avontuur aan te gaan. Mijn kwaliteiten en eigenschappen in zetten om andere Hsp’ers te helpen en werken naar mijn eigen energie. Niet vreemd voor een hoogsensitief persoon, die behoefte heeft aan nieuwigheid en sensatie. Oftewel HSS (High Sensation Seeking). Dit alles pakt gelukkig goed uit. Ik heb inmiddels al veel Hsp’ers mogen begeleiden en ik barst van de energie, maar wel bij de cliënten thuis in alle rust.

Juist door vallen en opstaan, ben ik in de afgelopen jaren sterker en zelfverzekerder geworden. Dit maakt mij een ervaringsdeskundige die zich vol passie inzet voor anderen. Ik werk onder andere aan het vergroten van zelfinzicht en ontwikkelen van bepaalde vaardigheden. Door praktische oefeningen en technieken merk je direct verschil.

Ik kijk terug  op een mooie persoonlijke reis dat ervoor heeft gezorgd dat ik nu doe wat ik het liefste doe

De energie en de blijheid die ik nu heb, die gun ik jou ook!

Voordelen:

– Begeleiding op maat
– Coaching door een ervaringsdeskundige
– Weer in je kracht staan
– De mooie en goede kanten van HSP ontdekken en benutten

Contact

Wil je ook weer met plezier naar je werk en weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met mij op via
06 – 285 30 806 of klik op onderstaande link om je direct aan te melden.

Ik wil graag een afspraak maken