De HSP Coach Schagen bij jou thuis

Coaching

Doelgericht en creatief

Blei-Coaching is een doelgericht, maar ook een creatief en intuïtief proces waarbij ik je help/ondersteun bij het behalen van de zelf gekozen persoonlijke en/of professionele doelen. Ik stel jou en jouw ontwikkeling boven alles en streef ernaar om stapje voor stapje samen met jou het verschil te maken. Doordat je met jezelf aan de slag gaat, merk je dat de klachten zullen afnemen. Er ontstaat ruimte waardoor je je weer energieker en blij gaat voelen.

Tijdens een coaching gesprek bespreken we samen waar je nu staat (hoe leeg je batterij is), hoe je hier gekomen bent en waar je naar toe wilt. Met bewustwording, tips en oefeningen ga je direct aan de slag waardoor je het verschil gaat ervaren. Het aantal coaching gesprekken verschilt per persoon, sommige Hsp’ers zijn al gebaat bij één gesprek en andere hebben er meer nodig.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een coaching traject is het belangrijk dat je de coach zoekt die bij je past. Voor mij staat voorop dat jij je veilig en vertrouwd voelt tijdens een coaching traject. Het kennismakingsgesprek is dan ook bedoeld om te kijken of er een klik is tussen jou en mij. Voel je vrij om open en eerlijk naar mij te kunnen zijn, alleen dan heeft Blei-coaching effect.

Een kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en is vrijblijvend.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek inplannen

Coaching 

Coaching gesprekken zijn over het algemeen intensief. Indrukken en gebeurtenissen kunnen intens en diep binnenkomen bij Hsp’ers. Daarom heb je de keuze om de gesprekken bij jou thuis te laten plaats vinden of bij mij in de praktijkruimte aan huis in Schagen.

Een gesprek duurt 60 minuten en kost € 84,50.

Ik wil graag een coachgesprek inplannen

Online coaching 

Woon je buiten de straal van 30 km van Schagen of heb je weinig speling in je agenda, dan is online coaching via Skype of Zoom ook mogelijk.

Online coaching duurt 60 minuten en kost € 74,50.

Ik wil graag een online coachgesprek inplannen

Vergoeding

Als je burn-out of andere werk gerelateerde klachten hebt, dan kun je eventueel met je werkgever overleggen of zij bij kunnen dragen in de vergoeding voor de behandeling.

Afspraak annuleren

Afspraken dienen uiterlijk één dag eerder afgezegd te worden per WhatsApp, mail of sms, zodat andere cliënten nog de mogelijkheid hebben om in jouw plaats te komen. Voor afspraken afgezegd minder dan 24 uur van tevoren, om welke reden dan ook, ben ik genoodzaakt deze wel in rekening te brengen.

Alle voordelen van Blei-coaching op een rijtje:
Geen wachtlijst
Coaching bij jou thuis
Professionele coaching
Geen verwijsbrief nodig

Direct aanmelden